25 Mart 2015 Çarşamba

Fırında Sıcak Helva

Sıcak dedim yanmış değil☺️ siz yakmadan bu işi halledersiniz eminim. Daha sonra yaptığımda eminim yakmam☺️ balık menülerinin olmazsa olmazı helva tam bir doping kaynağı.👍


Malzemeler:
- 400 gr sade helva
- Yarım limon suyu
- 1 çay bardağı süt
-Üzeri için ceviz
Yapılışı: 
Ceviz hariç tüm malzemeleri eziyoruz. Kıvamlı hale getiriyoruz. Fırın kaplarına bir parmak kalınlığında helva paylaştırıyoruz. Daha fazlasını koymayın kabarıyor. Üzerine cevizleri ekleyip önceden ısıttığımız 200 derecelik fırında kızartıyoruz. Benim gibi yakmayın ama😄 Afiyet Olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder