Herseyden önce rengi beni benden alıyor tadına diyecek sözüm yok :)) Her zaman tam tutan guzel bir tarif mutlaka dememelisiniz.
Malzemeler:
1 kg balkabağı
Yarım kg toz şeker
Hazırlanışı:
Kabakların kabuklarını soyup dilimliyoruz. Derin bir tencereye koyup üzerine şekeri serpiyoruz. Biraz bekleyince kabaklarımız sulanıyor. Orta hararetli ateşte kabaklar yumuşayana kadar pişiriyoruz. Tatlı taşmasın diye sürekli basında durmak gerekiyor haberiniz olsunn☺️
Afiyet bal seker olsun :)))
Hazırlanışı:
Kabakların kabuklarını soyup dilimliyoruz. Derin bir tencereye koyup üzerine şekeri serpiyoruz. Biraz bekleyince kabaklarımız sulanıyor. Orta hararetli ateşte kabaklar yumuşayana kadar pişiriyoruz. Tatlı taşmasın diye sürekli basında durmak gerekiyor haberiniz olsunn☺️
Afiyet bal seker olsun :)))

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder