Malzemeler:
- Hazır pandıspanya
- İki paket kremşanti
- Orman meyveli sos
- İki adet muz
- 3 paket halley bisküvi
- Bir kase süt+pudra şekeri ( tabanı ıslamak için)
Yapılışı:
Kekimizin alt tabanını ısladıktan sonra krem şantiyi çırpıyoruz. İçerisine muzu ve küçük küçük doğradığımız halley bisküvileri katıp karıştırıyoruz. Soğuması için buzdolabında dinlendirirken hazır böğürtlen sosunu hazırlayıp onu da buzdolabında bekletiyoruz. Tabanın kenarlarından çok az kalacak şekilde kremşantiyi kubbe şeklinde şekil veriyoruz. Üzerine diğer katı 8 parçaya bölüyoruz. Bana 6 tanesi yetti. Diğer ikisini ben yapmadım ama içine ufalayabilirsiniz. Üzerine 6 tane parcayı boşluklu olarak şekildeki gibi yerleştiriyoruz. Üzerine soğumuş meyve sosunu döküyoruz. 10-15 dakika soğutup servis yapabilirsiniz. Afiyet Olsun.

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder