Malzemeler:
- 1 paket Barilla kalın makarna
- 1 adet kırmızı biber
- 1 adet yeşil biber
- 2 çorba kasığı tereyağı
- 1 paket krema
- 1 kase haslanmis tavuk
- Yarım bardak tavuk suyu
- üzeri icin kasar rendesi
- karabiber
- tuz
Yapılışı:
- Genelde makarnaların suyunu cektirerek yaparım bu tarifte de boyle oldu. :) Tuzlu suda hasladigimiz makarnaları sosla birleştirmek icin bir köşeye alıyoruz. Sos icin biberleri dograyip tereyağında soteliyoruz. Rengi hafif dönmeye başladığında haslanmis tavuklari atiyoruz. Kremanin hepsini koyuyoruz. Yarım bardak tavuk suyunu da ekleyip suyunu az da olsa çekmesini sağlıyoruz. Hasladigimiz makarna ile sosu geniş bir kapta birlestiriyoruz. Hafif yagladigimiz borcam kaba bosaltip üzerini kasar rendesi ile kaplıyoruz. Üzeri kızarana kadar fırında tutuyoruz. Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder